Taller Rodamons

Tallers per a Rodamóns, viatges implicats per a butxaques a mig gas

XERRADA
Tallers per a Rodamóns, viatges implicats per a butxaques a mig gas.

Taller Rodamons

En aquest taller de la Viatgeteca 2017, et presentem diferents recursos al teu abast per viatjar participant en voluntariats remunerats dins i fora d’Europa, per formar-te en un país de la Unió Europea durant una setmana amb totes les despeses cobertes i amb un certificat Erasmus oficial, per implicar-te en projectes, viatges solidaris i brigades internacionals, entre d’altres.

També presentarem noves formes de viure viatjant gràcies a les xarxes socials i les TIC, et facilitarem informació perquè puguis aprendre llengües i acreditar-les sense arruïnar-te, i recursos perquè preparar i voltar pel món no et faci escurar la butxaca més del compte.

Sessió

Dimecres, 7 de juny
A les 19.00 h
Lloc: Sala d’actes

A càrrec d’Anna Rodríguez Casadevall.

Estudiant de Doctorat en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional-Psicologia social, Màster en Cooperació Internacional, i llicenciada en Traducció i Interpretació.

Forma part d’un projecte compartit, internacional i el seu catalitzador anomenat: Anaida, iniciatives educatives, socials i interculturals.

Comparteix

Facebook
Twitter

Activitats relacionades

Sorteig “No perdis el tren”

Un any més les biblioteques del projecte Turisme Informació, amb la col·laboració de Renfe, ofereixen als seus usuaris l’oportunitat de participar en el sorteig de cinc bitllets Interrail de 2a classe per a dues persones.

Llegir més >>

Contacta