Marxar bé i tornar millor: Recursos emocionals per gaudir del viatge.

XERRADA
Marxar bé i tornar millor: Recursos interculturals & emocionals per gaudir del viatge.

Aquest taller està dirigit a persones que vulguin omplir d’eines i recursos interculturals i emocionals que les ajudin a preparar i gaudir del viatge i també a tornar a casa.

Sessió

Divendres, 15 de juny
A les 19.00 h
Lloc: Sala d’actes

A càrrec d’Anna Rodríguez Casadevall.

Estudiant de Doctorat en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional-Psicologia social, Màster en Cooperació Internacional, i llicenciada en Traducció i Interpretació.

Forma part d’un projecte compartit, internacional i el seu catalitzador anomenat: Anaida, iniciatives educatives, socials i interculturals.

Comparteix

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Activitats relacionades

Concurs “No perdis el tren”

Les biblioteques del projecte Punts d’Informació Turística, amb la col·laboració de Renfe, ofereixen l’oportunitat de guanyar un passi Interrail de 2ª classe per a dues persones. Entra al web www.noperdiseltren.cat i escriu un microrelat sobre una fugida en tren inspirada en imatges del territori.

Llegir més >>

Contacta

  • Responsable: Daniel Gonzalez
  • Finalitat: gestió de la comunicació exclusivament per a la Viatgeteca
  • Legitimació: al marcar la casella d’acceptació, el participant dóna el consentiment perquè les seves dades siguin tractades amb la finalitat d’aquest formulari descrit a la política de privacitat.
  • Destinataris: es comunicaran les dades als encarregats de la gestió d’activitats.
  • Drets: el participant té el dret d’accedir, rectificar i suprimir les dades, tal com s’explica a la política de privacitat.
  • Informació addicional: la informació detallada de la política de privacitat es pot consultar a la pàgina política de privacitat.