Xerrada: Costa Rica

Xerrada
Costa Rica: més enllà del Gallo Pinto i el Pura Vida

A partir d’aquesta xerrada volem apropar el coneixement sobre Centreamèrica i Costa Rica en particular. La regió centreamericana és un espai privilegiat de biodiversitat, però també alberga fortes tensions polítiques i socials.

Coneguda com la Suïssa de Centreamèrica, Costa Rica sovint s’ha presentat com el país més estable de la regió, i un català hi va contribuir. És també un país amb un paisatge i una natura espectaculars que reserva moltes sorpreses als seus visitants.

Sessió

Divendres, 6 de juliol
A les 19.00h
Lloc: Sala d’actes

A càrrec de Toni Royo

Va viure 4 anys a Costa Rica. Treballa com a responsable de l’àrea de drets humans al Fons Català de Cooperació. Compta amb una mestratge en Geografia Centramericana per la Universidad de Costa Rica.

Comparteix

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Activitats relacionades

Aurores Boreals, com fotografiar-les

Les Aurores han fascinat l’ésser humà durant generacions. Cada aparició de l’Aurora és única. Quim Dasquens et donarà unes nocions, eines i trucs per fotografiar-les i consells per moure’s al canviant clima del Cercle Polar.

Llegir més >>

Contacta

  • Responsable: Daniel Gonzalez
  • Finalitat: gestió de la comunicació exclusivament per a la Viatgeteca
  • Legitimació: al marcar la casella d’acceptació, el participant dóna el consentiment perquè les seves dades siguin tractades amb la finalitat d’aquest formulari descrit a la política de privacitat.
  • Destinataris: es comunicaran les dades als encarregats de la gestió d’activitats.
  • Drets: el participant té el dret d’accedir, rectificar i suprimir les dades, tal com s’explica a la política de privacitat.
  • Informació addicional: la informació detallada de la política de privacitat es pot consultar a la pàgina política de privacitat.