Aurores Boreals, com fotografiar-les

Xerrada
Aurores Boreals, com fotografiar-les

Les Aurores han fascinat l’ésser humà durant generacions. Cada aparició de l’Aurora és única. En algunes ocasions veus tres bandes verdes, ballant al cel nocturn. Altres vegades es mostra com una cortina de verd elèctric o com un tirabuixó de llum tènue. El color és d’un verd lluminós, de vegades amb un toc de rosa a les vores i ocasionalment violeta al centre.

Quim Dasquens et donarà unes nocions, eines i trucs per fotografiar-les i consells per moure’s al canviant clima del Cercle Polar.

Sessió

Divendres, 22 de juny
A les 19.00h.
Lloc: Sala d’actes

A càrrec de Quim Dasquens.

És dissenyador Gràfic i fotògraf de tot allò que l’atrau. Entusiasta dels bons documentals. Li agrada aprendre i formar gaudint d’aquesta passió que és la fotografia.

Comparteix

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Activitats relacionades

Xerrada: Costa Rica

Coneguda com la Suïssa de Centreamèrica, Costa Rica sovint s’ha presentat com el país més estable de la regió, i un català hi va contribuir. És també un país amb un paisatge i una natura espectaculars que reserva moltes sorpreses als seus visitants.

Llegir més >>

Contacta

  • Responsable: Daniel Gonzalez
  • Finalitat: gestió de la comunicació exclusivament per a la Viatgeteca
  • Legitimació: al marcar la casella d’acceptació, el participant dóna el consentiment perquè les seves dades siguin tractades amb la finalitat d’aquest formulari descrit a la política de privacitat.
  • Destinataris: es comunicaran les dades als encarregats de la gestió d’activitats.
  • Drets: el participant té el dret d’accedir, rectificar i suprimir les dades, tal com s’explica a la política de privacitat.
  • Informació addicional: la informació detallada de la política de privacitat es pot consultar a la pàgina política de privacitat.